Argentiinalainen radiokanava Radio Mitre on paljastanut, että Sevilla on hyvin lähellä sopimusta argentiinalaisen kärkimiehen Dario Benedetton kanssa. Benedetton nykyisen seuran Boca Juniorsin puheenjohtaja Daniel Angelici kävi viikko sitten Sevillassa neuvottelemassa espanjalaisseuran kanssa.

Mikäli siirto saadaan maaliin, on siirtosummaksi muodostumassa kahdeksan miljoonaa euroa. Summaa voi pitää kohtalaisen edullisena, sillä Benedetto on antanut sekä Argentiinan että Meksikon liigassa vahvoja näyttöjä viimeistelytaidostaan.

Tämän kauden 18 ottelussa 27-vuotias Benedetto on tykittänyt Boca Juniorsille 14 maalia. Maalimäärä riittää tällä hetkellä Argentiinan pääsarjan maalipörssin kärkipaikkaan.

Vuosina 2013-2016 Benedetto pelasi Meksikon pääsarjassa, ensin Tijuanan ja sitten Meksikon suurseuran Club Américan riveissä. Kolmen kauden aikana hyökkääjä pyssytti peräti 38 osumaa. Kaudella 2014-2015 Benedetto voitti myös Pohjois- ja Keski-Amerikan maanosaliiton CONCACAF:in Mestarien liigan maalikuninkuuden. América voitti tuolloin ensimmäisen kahdesta peräkkäisestä Mestarien liiga -tittelistään, ja Benedetto valittiin kilpailun parhaaksi pelaajaksi.

Sevillalaisten mieliin Benedetto saattoi jäädä jo viime marraskuussa, kun hän viimeisteli Sánchez Pizjuán -stadionilla maalin perinteisessä Antonio Puertan muistoturnauksessa.

Lähde: AS