Real Madridin kokoonpanoon on mahdollisesti tulossa pieni muutos lähiaikoina.

Portugalilainen Record-lehti kertoo etusivun jutussaan, että Sporting Lissabon haluaa Fábio Coentrãon. Real ei tiettävästi aio asettua vastustamaan kauppaa, vaikka vasemman pakin sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä.

29-vuotias Coentrão siirtyi Benficasta Realiin 30 miljoonan euron kaupassa kesällä 2011. Parina ensimmäisenä kautena vastuuta tuli vielä ihan mukavasti, mutta sittemmin portugalilainen on ollut täysin ylijäämäpelaaja. Tällä kaudella Coentrão on pelannut yhteensä 297 minuuttia – kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Realissa selkeä ykkösvaihtoehto vasemmaksi pakiksi on Marcelo. Coentrãon paikan joukkueessa on ottamassa nuori Theo Hernández, jonka siirtoa Atlético Madridista ei ole vielä julkistettu. Lisäksi Nacho voi tarvittaessa tuurata puolustuksen vasemmalla laidalla.