Juventus ja Real Madrid iskevät yhteen lauantai-iltana Mestarien liigan finaalissa.

Real Madridia aikoinaan kuuden vuoden ajan edustanut Juventus-kärki Gonzalo Higuaín kohtaa ensimmäistä kertaa vanhan seuransa neljä vuotta sitten tapahtuneen lähtönsä jälkeen. 29-vuotias Argentiinan maajoukkuehyökkääjä kommentoi Marcalle tulevaa finaalia.

– Jalkapallo kuljettaa pelaajia sellaisiin paikkoihin, joihin emme koskaan kuvittele päätyvämme. Nyt minä kohtaan Real Madridin Mestarien liigan finaalissa, mutta ainoa asia, mikä minua motivoi on voittaa se finaali. Luvassa on hieno, mutta minulle outo kamppailu, koska vietin käytännössä urastani puolet Madridissa.

– Odotan tasaista ottelua. Meidän pitää kunnioittaa Real Madridia, sillä he ovat olleet neljän vuoden sisällä kolmesti tämän kilpailun finaalissa ja se kertoo, kuinka suuri joukkue on kyseessä, Higuaín totesi.

– Toivottavasti Sergio Ramos ei iske palloa verkkoomme lisäajalla. Hän on ystäväni ja lähettelemme toisillemme vieläkin viestejä.

Real Madrid myi Higuáinin Napoliin 40 miljoonalla eurolla kesällä 2013. Higuaín vietti Napolissa kolme vuotta ennen viime kesän siirtoaan Juventukseen. Juventus maksoi argentiinalaskärjestä jopa 94 miljoonaa euroa.