Celta Vigo on vahvistanut kotisivuillaan, että joukkueen uusi vastuuvalmentaja on Barcelonasta saapuva Juan Carlos Unzué. Unzué ja Celta Vigo solmivat kaksivuotisen sopimuksen.

Unzué toimi Barcelonassa viimeisten kolmen kauden ajan hyvällä menestyksellä Luis Enriquen apulaisvalmentajana. Luis Enriquen ilmoitettua huhtikuussa tehtävänsä jättämisestä Unzuéta pidettiin yhtenä vahvimmista seuraajakandidaateista, mutta lopulta Barcelona-pesti päättyikin päävalmentajan kanssa samaan aikaan. Barcelonan uusi valmentaja on mitä suurimmalla todennäköisyydellä Athletic Bilbaosta saapuva Ernesto Valverde.

Unzuén lisäksi Celta Vigo kaappasi samalla Barcelonasta ison osan muutakin Luis Enriquen valmennustiimiä. Seuraan riityy samassa paketissa kakkosvalmentaja Robert Moreno, fysiikkavalmentaja Rafael Pol ja psykologi Joaquín Valdés.

Celta Vigo on Unzuélle jo tuttu työympäristö, sillä hän työskenteli seurassa jo kaudella 2013-2014, niin ikään Luis Enriquen apulaisena. Tuolloinkin tiimissä oli mukana sama nyt Unzuéta Celtaan seuraava kolmikko. Päävalmentajapesti on Unzuén La Liga -uran ensimmäinen.

Celta Vigo sijoittui päättyneellä kaudella La Ligassa sijalle 13. Eurooppa-liigassa se eteni hienosti välieriin, joissa Manchester United oli niukasti parempi. Joukkueen tämän kauden valmentaja Eduardo Berizzo solmi vastikään sopimuksen Sevillan kanssa, joten valmentajakaruselli sarjan sisällä pyörii vinhaa vauhtia.