Edellisissä MM-kisoissa maalikuninkuuden voittanut ja palkintopöydän putsannut James Rodríguez ei ole noussut Real Madridissa aivan odotetunkaltaiseksi supertähdeksi. Tällä kaudella rooli ja maalimäärä on jäänyt jopa edelliskausia pienemmäksi. Kesällä 26 vuotta täyttävän kolumbialaisen lähtöä Madridista pidetäänkin erittäin todennäköisenä.

Siirtohuhuissa James on yhdistetty useimmin Manchester Unitediin, mutta nyt italialainen Sportitalia kertoo, että Inter Milan on lähellä sopimusta keskikenttäpelaajan kanssa. Inter tavoittelee Real Madridista tuplakaappausta, sillä seura havittelee tosissaan myös portugalilaistoppari Pepeä.

Veteraanipuolustaja Pepen uskotaan solmivan Interin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Jamesin tapauksessa puolestaan odotetaan, että Mestarien liigan loppuottelu jää taakse, jotta neuvotteluja voidaan jatkaa.

Jamesin lähtöä Madridista kannattaa myös yksi Kolumbian kaikkien aikojen jalkapalloilijasta, legendaarinen kiharapää Carlos Valderrama.

– James on pelannut Madridissa kolme vuotta, ja on voittanut La Ligan ja Mestarien liigan. Hänen on aika hankkia uusia kokemuksia. James on riittävän laadukas pelaamaan missä tahansa joukkueessa, Valderrama totesi El Heraldolle.

Lähde: AS