Espanjan jalkapalloliitto jatkaa tutulla ja turvallisella tiellä. Maanantaisessa vaalissa Ángel María Villar valittiin jatkamaan palloliiton puheenjohtaja jo kahdeksannelle kaudelleen. Villar on vetänyt liittoa jo 29 vuoden ajan.

– Kiitän teitä kaikkia, jotka tulitte tänne äänestämään. Numerot eivät valehtele, joten tukenne on selvä.

– Olemme avoimia kaikkien projekteille. Myös heidän, jotka etsivät vaihtoehtoja. Vaalikamppailu on päättynyt ja nyt meidän täytyy huolehtia siitä, että Espanjan jalkapallo soutaa samaan suuntaan. Minä tarvitsen Espanjan futiksen yhtenäisyyttä, Villar sanoi kiitospuheessaan Marcan mukaan.

Tulevalle kaudelleen Villar pyrkii lisäämään päätöksentekoprosessien läpinäkyvyyttä.

– Me kaikki teemme parhaamme kehittyäksemme. Haluamme hyvän hallitusohjelman, enemmän läpinäkyvyyttä sekä jakaa kaikki jalkapalloliiton televisioinnista saamat tulot amatöörijoukkueiden kesken.

Villar piti vaaleja rehellisinä ja onkin ylpeä omasta suosiostaan.

– Vaaliprosessi oli täydellisen puhdas. Tästä voitosta ei ole minkäänlaista epäselvyyttä. Minä olen paras ja kokenein johtaja. Tunnen olevani vahva ja uskon, että minulla on jalkapallolle vielä paljon annettavaa. Pyrin jatkamaan työtäni FIFA:ssa ja UEFA:ssa Espanjan jalkapalloilun puolesta, Villar lupaa.