Alkava kesä on Sevillan kannalta äärimmäisen mielenkiintoinen. Seura saa uuden päävalmentajan piakkoin Jorge Sampaolin tilalle ja uusi urheilutoimenjohtaja Óscar Arias pääsee hankkimaan useita uusia pelaajia Sevillan riveihin, sillä monet nykyiset seuran pelaajat ovat jättämässä Sevillan taakseen.

AS:n mukaan Sevilla on hyvinkin kiinnostunut Rennesin Joris Gnagnonista. 20-vuotias ranskalaistoppari pelasi lähtökohtiin nähden hyvän kauden Rennesin riveissä ja Pariisin lähiöissä syntynyt puolustaja on herättänyt kiinnostusta useissa kovemman kaliiberin joukkueissa – kuten juuri Sevillassa, Dortmundissa ja Interissä.

Lehden tietojen mukaan Sevilla on tarjonnut Rennesille Gnagnonista jopa 13 miljoonaa euroa, joka olisi hyvin lähellä Sevillan historian suurinta siirtosummaa. Sevilla maksoi viime kesänä Franco Vázquezista 15 miljoonaa euroa, joka on Sevillan suurin kauppa.

Arias puhui avoimesti Stevan Joveticin tulevaisuudesta seurassa tänään.

– Ideamme on pitää Jovetic täällä. Teemme töitä sen eteen ja samalla teemme tietenkin kaiken mahdollisen, jotta Jovetic jää Sevillaan, Arias totesi espanjalaislehdistölle lehdistötilaisuudessa.