Atlético Madridin kannattajat ovat saamassa näillä näkymin piakkoin iloisia uutisia. Marcan mukaan on käytännössä selvää, että seura tulee tarjoamaan legendaariselle kärkimiehelleen Fernando Torresille yksivuotista jatkosopimusta.

33-vuotiaan Torresin tulevan kauden rooli on sen sijaan yhä auki. Valmentaja Diego Simeone pelaa kuitenkin konkarin kanssa avoimin kortein ja on selvittänyt Torresille, että paljon riippuu välitystuomioistuin TAS:in päätöksestä.

UEFA on langettanut Atlético Madridille siirtokiellon, jonka seura toivoo kuitenkin voivansa välttää. Ratkaisua Atléticon valituksesta ja siirtokiellon mahdollisesta purkamisesta odotetaan lähiaikoina.

Mikäli siirtokielto perutaan ja Atlético saa hankkia kesän siirtomarkkinoilta uusia pelaajia, on Torresille tarjolla huomattavasti aiempaa pienempi rooli. Jos taas pelaajahankinnat kielletään, saanee Torres tulevallakin kaudella runsaasti peliminuutteja.

Lempinimellä ”El Niño” tunnettu Fernando Torres on Atlético Madridin oma kasvatti. Torres on pelannut Atléticon edustusjoukkueessa yhteensä kymmenen kauden ajan, joista kahdeksalla pääsarjassa. Tuorein rupeama Atléticossa alkoi kaksi ja puoli kautta sitten.

Espanjan paidassa kaksi EM-kultaa ja yhden MM-kullan voittanut Torres voitti Chelseassa pelatessaan Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan, mutta kansallinen mestaruus puuttuu miehen meriittilistalta edelleen.