Espanjalaismedian, kuten Marcan ja Mundo Deportivon mukaan Atléticon keskikenttäpelaaja Tiago lopettaa uransa tänään.

36-vuotias portugalilainen on edustanut Atléticoa yli seitsemän ja puoli vuotta voittaen sarjamestaruuden, Copan, UEFA:n ja Espanjan Supercupit, sekä kaksi kertaa Eurooppa-liigan. Tiago on kärsinyt viimeisen kahden kauden aikana suurista loukkaantumisista, eikä entinen Chelsean, Juventuksen ja Lyonin mies ole pelannut tällä kaudella kuin 14 ottelussa.

Tiago oli käytännössä koko viime kauden sivussa polvivamman vuoksi. Pelaajan sopimus loppuu tähän kauteen, eivätkä osapuolet ole neuvotelleet uudesta jatkosopimuksesta.

– En aio jatkaa Atléticossa, koska tasoni ei enää riitä tänne. Kaikki muuttui, kun loukkaannuin viime kaudella. En ole sen jälkeen pystynyt pelaamaan ilman kipua. En ole ollut sataprosenttisessa kunnossa kertaakaan sen jälkeen. On ollut kuitenkin uskomattoman hienoa olla mukana tässä joukkueessa, joka on taistellut kahta monsteria vastaan tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Emmekä me koskaan lakkaa taistelemasta, totesi Tiago A Bolalle.

Tiago on nykyisestä Atléticon joukkueesta ainoa pelaaja, joka on ollut voittamassa jokaista seuran voittamaa pokaalia tällä vuosikymmenellä.