Cristiano Ronaldosta Top 5 -sarjojen kaikkien aikojen maalipyssy – Katso tästä koko lista

© Kuva: Getty Images

Käsittämättömään kevätvireeseen yltynyt Cristiano Ronaldo oli jälleen kerran ottelun hahmo, kun Real Madrid kukisti vieraissa Celta Vigon 4-1 ja otti taas ison askeleen kohti mestaruutta (raportti). Portugalilainen teki kaksi maalia ja otti jälleen yhden ennätyksen nimiinsä.

Maaleista ensimmäinen syntyi vasemman jalan laukauksella, kun ottelua oli pelattu vain kymmenisen minuuttia. Osuma oli Ronaldolle kaikkiaan 367:s Euroopan top 5 -sarjoissa, ja sillä hän nousi ohi Jimmy Greavesin yksin tilaston kärkeen. Varmemmaksi vakuudeksi Cristiano Ronaldo teki toisella puoliajalla vielä sarjamaalinsa numero 368.

Top 5 -sarjojen ennätyksiä listatessa lukuun otetaan Englannin, Espanjan, Italian, Saksan ja Ranskan pääsarjaottelut. Cristiano Ronaldolla on meneillään kahdeksas kausi La Ligassa. Sitä ennen hän pelasi Valioliigassa kuuden kauden ajan. Greaves tarvitsi omaan maalimääräänsä 16 kautta Ronaldon 14:n sijaan.

Listan kolmosena oleva Gerd Müller teki vain yhden maalin Greavesia vähemmän. Se, että Lionel Messi ohittaa edellämainitun kaksikon, on enää vain ajan kysymys. Messi on samalla myös Cristiano Ronaldon ainoa todellinen uhkaaja. Nyt miesten välillä on eroa 22 maalia, mutta tällä kaudella Messin maalitahti on ollut kovempi.

Nykypelaajista kärkipäähän mahtuvat myös Zlatan Ibrahimovic sekä uransa tähän kauteen päättävä Francesco Totti. Katso alta koko lista, joka on päivitetty Cristiano Ronaldon keskiviikkoillan ensimmäisen maalkin jälkeen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.