Cope: Sevillaa pitkään edustanut Manchester City -pelaaja palaamassa kotiin – Parempi sopimustarjous ratkaisi

© Kuva: Getty Images

Sevillassa juniorivuosistaan lähtien pelannut Jesús Navas siirtyi kesällä 2013 englantilaisseura Manchester Cityyn. Tuon jälkeen pelaaja on voittanut kertalleen Valioliigan mestaruuden ja kahdesti maan Liiga Cupin. Nyt hänen sopimuksensa päättyy kuluvan kauden jälkeen ja ensi kauden seurasta ei ole vielä varmistusta.

Englantilaislähteiden mukaan Man City on tarjonnut pelaajalleen vuoden jatkosopimuksen. Tuo tarjous sai kuitenkin kovan kilpailijan, kun miehen entinen seura Sevilla on Copen José Manuel Olivian mukaan tarjonnut laiturille jopa kolmen vuoden sopimusta, jossa on optio neljännestäkin kaudesta.

31-vuotias Navas ehti pelata kymmenen vuotta kasvattajaseuransa edustusmiehistössä ennen siirtoaan Englantiin. Nyt lähteen tietojen mukaan Sevillan urheilutoimenjohtaja Óscar Arias ja Navasia edustava Margarita Garay tapasivat toisensa perjantaina.

Tapaamisen kerrotaan menneen hyvin, sillä maailmanmestarin väitetään valinneen vaihtoehdoista paluun La Ligaan ja takaisin Sevillan paitaan.