Sevilla hävisi eilen Real Madridille Bernabéulla, mutta yksi asia varmasti piristi andalusialaisseurojen kannattajia – nimittäin Michael Krohn-Dehlin peliesitys.

33-vuotias tanskalaisjalkapalloilija palasi pelikentille yli vuoden tauon jälkeen, kun Jorge Sampaoli päätti laittaa laiturin avauskokoonpanoon. Jo viime viikolla penkillä istunut Krohn-Dehli pelasi kauden ensimmäisessä ottelussaan lähtökohtiin nähden todella hyvin ja olikin Sevillan yksi parhaista eilisessä kamppailussa.

Vuosi sitten vakavasti polvensa loukannut Krohn-Dehli oli aluksi sivussa tammikuuhun saakka, jolloin tanskalaisen polvi meni uudestaan hajalle. Krohn-Dehli kommentoi paluutaan lehdistölle eilen ottelun jälkeen.

– Olen todella onnellinen. Olen ollut vuoden pelaamatta ja tulin takaisin näin kovassa pelissä. Pelasin mielestäni hyvin. Harjoittelin kaksi kuukautta joukkueen kanssa ennen tätä paluuta, enkä voisi olla henkilökohtaisella tasolla onnellisempi tappiosta huolimatta. Treenasin useita kuukausia yksin viimeisen vuoden aikana, ja olen kärsinyt paljon, Krohn-Dehli totesi.

Tanskalaisen sopimus Sevillan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä jatkosopimus ole poissuljettu asia.