Illalla Bernabéulla vierailevan Sevillan hyökkääjä Stevan Jovetic pelaa todennäköisesti viimeisiä otteluitaan seuran riveissä, väittää madridilaislehti AS.

Tammikuussa Interistä lainalle Sevillaan saapunut montenegrolaiskärki jättänee andalusialaisseuran taakseen, sillä Sevillalla ei ole varaa maksaa Interille 14 miljoonan euron ulosostoklausuulia.

Joveticin Sevilla-ura alkoi mahtavalla tavalla, koska hyökkääjä ampui ensimmäisen kahden ottelunsa aikana kaksi maalia Real Madridin verkkoon. Toinen osuma syntyi sarjaottelun lisäajalla ja katkaisi samalla Real Madridin tappiottoman putken. Viimeisten kuukausien aikana Jorge Sampaoli ei ole kuitenkaan antanut Joveticille riittävästi vastuuta, ja hyökkääjä onkin tehnyt vain viisi maalia tammikuun lainasiirtonsa aikana.

Sevilla tulee kokemaan kesällä aikamoisia muutoksia, sillä Sampaoli lähtee hyvin todennäköisesti Argentiinan maajoukkuevalmentajaksi ja useat pelaajat jättävät Sevillan. Yksi heistä on Luciano Vietto, jonka 20 miljoonan ulosostoklausuulia Sevilla ei ole maksamassa.

Sevillalla on vielä teoreettinen mahdollisuus ohittaa Atlético ja päästä kolmannelle sijalle, mutta se vaatii Atléticon kahta tappiota ja Sevillan voittoja kummassakin jäljellä olevassa ottelussa. Atlético nousi yhdeksän pisteen takaa-ajomatkalta Sevillan ohi muutama viikko sitten.