Celtan riveissä toista kauttaan pelaava ruotsalaiskärki John Guidetti julkaisi kuvapalvelu Instagramissa tunteikkaan viestin toissa päivänä.

Guidettilla oli loistomahdollisuus viedä joukkueensa Tukholmassa pelattavaan Eurooppa-liigan finaaliin, mutta hyökkääjä epäonnistui Old Traffordilla lisäajan viimeisellä sekunnilla selvässä maalipaikassa. Celta olisi pelannut historiansa ensimmäisessä eurofinaalissa, jos pallo olisi mennyt verkkoon.

El Chiringuito TV

@elchiringuitotv
CRUEL FINAL para el Celta, Guidetti TUVO EL SUEÑO en sus botas. LA JUGADA al DETALLE en #JUGONES

”Viimeiset 48 tuntia ovat olleet hyvin vaikeita minulle. En voi lakata ajattelemasta sitä, millaisen paikan sain. Tällaista jalkapallo kuitenkin on – joskus voitat ja joskus häviät. Tämä on hyvin rankkaa, mutta toivottavasti aika parantaa haavat. Haluan sanoa, että olen hyvin ylpeä joukkueestani, kannattajistani ja myös itsestäni. Tämä on ollut uskomaton matka, vaikkei se päättynytkään tavalla, jota toivoimme. Teimme parhaamme, eikä kukaan voi pyytää meiltä enempää. Haluan myös onnitella Manchester Unitedia ja toivon heille kaikkea parasta finaalissa. Kaikki itkemme, mutta kyynelien kuivuessa olemme vahvempia. Kiitos kaikesta, Guidetti kirjoitti.

Guidettille finaali olisi ollut muutenkin erityinen, sillä kärki on syntynyt ja kasvanut Tukholmassa.