Real Madridin kapteeni Sergio Ramos kohtaa ensi kuussa Cardiffissa pelattavassa Mestarien liigan loppuottelussa hyvän kaverinsa Gonzalo Higuaínin, joka edusti madridilaisseuraa kuuden kauden ajan.

– Hän on hyvä ystävä, ja meillä on loistava suhde siltä ajalta, mutta en aio antaa hänelle mitään kentällä, Ramos kommentoi espanjalaismedialle.

Finaalivastustaja Juventuksen riveistä löytyy myös toinen hänelle tuttu pelaaja – entinen Barcelonan mies Dani Alves. Kaksikko pelasi aikoinaan samaan aikaan Sevillan paidassa.

– Heillä ei ole ainoastaan Alves vaan myös Pipa (Higuaín), (Mario) Mandzukić, (Giorgio) Chiellini… kipinät sinkoilevat, Ramos ennakoi.

Hän on hyvä ystävä, ja meillä on loistava suhde siltä ajalta, mutta en aio antaa hänelle mitään kentällä.

– Heillä on loistava joukkue, ja he ovat erittäin hyvässä vireessä. Siitä tulee mahtava loppuottelu jalkapalloa rakastaville ihmisille.

Ramosin kipparoima Real Madrid nappasi loppuottelupaikan kaatamalla välierissä paikallisvastustaja Atlético Madridin. Juventus puolestaan pudotti Monacon.

– Me kaadoimme joitakin erittäin kilpailukykyisiä joukkueita matkalla loppuotteluun. Bayernin, myös peli Napolissa oli vaikea, sekä Atléticon, toppari huomauttaa.

– Olen ylpeä joukkueesta. Osoitimme intohimoa ja luonnetta.

Lähde: Daily Mirror