Real Madridin entinen puolustaja Míchel Salgado muistuttaa, että Mestarien liiga -huuman keskellä on tärkeätä keskittyä myös liigaotteluihin.

Päävalmentaja Zinédine Zidane johdatti madridilaiset Euroopan tärkeimmän seurajoukkuekilpailun voittoon viime kaudella. Tälläkin kertaa Real Madrid nähdään loppuottelussa, kun vastaan asettuu Juventus.

– Hänestä saattaa tulla mies, joka tekee historiaa voittamalla Mestarien liigan kaksi kertaa peräkkäin. Samaan aikaan on tärkeätä voittaa La Liga, koska olemme kaivanneet sitä, Salgado totesi Omnisportille Bahrainissa.

– Olemme voittaneet sen vain kerran viimeksi kuluneen kymmenen vuoden aikana, ja mielestäni seuralle olisi tärkeätä voittaa se jälleen. Yksi asia on menestyä Euroopassa. Se on asia, joka saa meidät erittäin tyytyväisiksi, mutta meidän pitäisi yrittää dominoida myös Espanjassa, koska fanit ansaitsevat sen, hän lisäsi.

Yksi asia on menestyä Euroopassa. Se on asia, joka saa meidät erittäin tyytyväisiksi, mutta meidän pitäisi yrittää dominoida myös Espanjassa.

– Tiivistettynä Zidanen työ on mahtavaa. Hän on pystynyt nostamaan pokaaleita vain yhden vuoden aikana, ja mielestäni se on ollut ilon ajanjakso seuralle. Fanit rakastavat valmentajaa kuten ennen, ja hän pystyy lisäksi hankkimaan pokaaleita seuralle.

Entinen huippupelaaja Zidane aloitti Real Madridin peräsimessä tammikuussa 2016, kun Rafa Benítez epäonnistui tehtävässä.

– On vaikea sanoa, mikä salaisuus on. On monta yhdessä vaikuttavaa tekijää. Hän saapui erittäin vaikealla hetkellä, kun uusi projekti oli juuri alkanut Rafa Benítezin kanssa. Se ei toiminut, ja mentaliteetti oli varsin pessimistinen, tuumi Salgado.

Lähde: Goal.com