Barcelonalaismedia on paasannut Barcan tulevan kesän ostoslistasta pitkään ja hartaasti. Käytännössä yksimielinen väite on ollut se, että Barcelona tavoittelee ennen muuta Héctor Belleríniä Arsenalista.

Jos kerran tavoittelee, miten pelaajan agenttiin ei sitten ole otettu yhteyttä? Bellerínin agentti Albert Botines nimittäin kertoi asiasta Goal.com-sivuston haastattelussa.

– Olen lukenut paljon Barcelonan niin sanotusta kiinnostuksesta, mutta siitä on kauan kun Barcelona viimeksi soitti minulle. Koskaan ei tiedä, mitä jalkapallossa tapahtuu, mutta totta kai hän allekirjoitti jatkosopimuksen sillä ajatuksella, että hän pysyy pitkään Arsenalissa, Botines sanoi.

22-vuotias Bellerín allekirjoitti viime marraskuussa Arsenalin kanssa kesään 2023 ulottuvan jatkosopimuksen. Samalla miehen potentiaalinen siirtokorvaus pomppasi rajusti ylöspäin.

– Ennen kuin hän allekirjoitti jatkosopimuksen, kuusi tai seitsemän seuraa oli kiinnostunut hänestä. Se sai hänet ymmärtämään, että hän on tehnyt oikeita asioita.

– Allekirjoittamisen jälkeen vain kaksi tai kolme seuraa säilytti mielenkiintonsa Belleríniä kohtaan.

– Mutta ei sitä koskaan tiedä. Ehkä on seura, joka haluaa hänet, ja sitten asiat muuttuvat. En voi taata mitään, mutta jääminen Arsenaliin olisi luonnollista hänelle, koska hän allekirjoitti jatkosopimuksen.

Bellerín ei ole tällä kaudella esiintynyt niin vahvasti kuin vuosi sitten. Siitä huolimatta peliaikaa on tullut 38 ottelussa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Peliaikavertailussa Bellerín on pelannut tämän kauden valioliigassa Arsenalin pelaajista seitsemänneksi eniten.