Atlético Madrid ei aio tyytyä nykyiseen hyökkäysosastoonsa, mikäli The Independent -lehden tietoja on uskominen.

Atletissa suunnitellaan jo kovaa vauhtia ensi kauden kokoonpanoa. Rekrytointisuunnitelmia johtaa Diego Simeone, joka kaikesta päätellen olisi vielä jäämässä seuran palvelukseen.

Atlético muuttaa tämän kauden jälkeen uudelle Estadio La Peinetalle, ja avaus halutaan tehdä rytinällä. Se tarkoittaa nimekkään hyökkääjän hankkimista kesän siirtoikkunan aikana.

Independentin tietojen mukaan Atletin ostoslistalla on neljä vaihtoehtoa. Mieluisimmat vaihtoehdot olisivat Arsenalin Alexis Sánchez tai Leicesterin Jamie Vardy. 28-vuotias Sánchez ja 30-vuotias Vardy olisivat molemmat maaliahneita – ja ennen kaikkea nopeita – hyökkääjiä, jotka soveltuisivat Simeonen pelitapaan.

Jos ei kumpikaan edellä mainituista irtoaisi, Atlético kääntäisi katseensa Real Madridin Álvaro Morataan tai PSG:n Edinson Cavaniin. Tämän kauden kansallisissa sarjoissa Sánchez on iskenyt tehot 20+9, Vardy 12+5, Morata 15+4 ja Cavani 33+3.

Atléticon haasteena on tällä hetkellä Fifan langettama pelaajien rekisteröintikielto, joka kattaa tulevan kesän. Atleti on valittanut rangaistuksesta Urheilun kansainväliseen vetoomustuomioistuimeen (CAS), jonka päätös on odotettavissa kesäkuussa. Espanjalaismediassa uskotaan melko yleisesti, että rangaistus kumotaan.