Barcelonalaislehti Mundo Deportivo uutisoi, että FC Barcelona aikoo hankkiutua eroon Arda Turanista. Turkkilainen saapui seuraan kesällä 2015 suurin odotuksin, mutta ei ole onnistunut vakiinnuttamaan rooliaan katalonialaisseurassa. Hän on pelannut tällä kaudella 18 La Liga -ottelua ja tehnyt niissä kolme maalia.

Turanin tilalle lähde uutisoi melkoista yllätysnimeä, sille se uskoo Barcelonan tahtovan ostaa Ángel Di Marían itselleen ensi kesänä. Nykyään Paris Saint-Germainia edustava laitahyökkääjä on pelannut urallaan yhteensä neljä vuotta Barcelonan arkkivihollisessa Real Madridissa.

Pelaaja kommentoi espanjalaismedialle ennen Mestarien liigan pudotuspeliä Barcelonaa vastaan, että haluaa pudottaa seuran Real Madrid -kannattajien mieliksi. Tietojen mukaan pelaajan maajoukkuetoverit Lionel Messi ja Javier Mascherano yrittävät kuitenkin houkutella Di Maríaa unohtamaan välinsä madridilaisseuraan ja siirtymään Camp Noulle.

Di María on jo valmiiksi pelaaja, josta on maksettu tämän uralla maailman eniten siirtokorvauksia (179 miljoonaa euroa). Hänellä on sopimusta pariisilaisseuran kanssa vielä kesään 2019, joten Barcelonan tulisi pelaajasta maksaa varmasti enemmän kuin 21 miljoonaa euroa. Siirron tapahtuessa argentiinalaisesta tulisi siis jalkapallomaailman ensimmäinen pelaaja, josta on maksettu koko uran aikana yli 200 miljoonaa euroa,