Valencian päävalmentaja vaihtuu kesällä. Asiaan saatiin viimein virallinen vahvistus, kun tällä hetkellä kyseisessä roolissa oleva Voro González paljasti asian.

– En jatka tässä roolissa ensi kaudella. Seurajohto tuli sanomaan minulle aamun harjoituksien jälkeen, että seura etsii itselleen uutta päävalmentajaa. Jatkan työskentelyä seurassa jatkossakin, mutta en päävalmentajan roolissa.

Voro ei koskaan edes halunnut olla Valencian päävalmentaja, mutta seuran heikko tilanne ajoi seuralegendan kyseiseen rooliin.

– Pitää paikkansa, ettei päävalmentajan paikka ollut missään nimessä tavoitteeni tai ykkösvaihtoehtoni. Olen kuitenkin aina auttanut seuraa, kun muut valmentajat ovat saaneet potkut. Tämä vuosi on ollut Valencialle todella vaikea. Kaksi valmentajaa ovat saaneet potkut, urheilutoimenjohtaja ja seurapresidentti ovat eronneet ja niin edes päin, Voro mietiskeli.

Valencia kohtaa tällä kierroksella jo pudonneen Osasunan. Valencialaismedian mukaan seura julkistaa uuden päävalmentajansa ensi viikolla.