Päävalmentaja Eduardo Berizzon mukaan Celta Vigo ei aio muuttaa pelitapaansa Eurooppa-liigan välieräottelussa Manchester Unitedia vastaan.

– Haluamme olla totuudenmukaisia itseämme kohtaan. Olemme löytäneet oman pelitavan, Berizzo totesi ensimmäisen osaottelun aattopäivänä keskiviikkona.

Celta tunnetaan korkeasta prässipelistään. Valmentaja sanoo joukkueen kunnioittavan maineikasta vastustajaa, mutta pelkoa ei ole ilmassa.

– Kuinka voitamme? Olemme uskollisia sille, mitä olemme. Olemme löytäneet identiteetin ja uskomme tähän identiteettiin: paljon prässäystä, paljon pallonhallintaa ja usko jatkuvaan hyökkäämiseen. Ainoa tapa Unitedin kaltaisen joukkueen lyömiseksi on olla uskollinen omalle identiteetille.

Olemme löytäneet identiteetin ja uskomme tähän identiteettiin: paljon prässäystä, paljon pallonhallintaa ja usko jatkuvaan hyökkäämiseen.

Marcelo Bielsa pudotti Unitedin Eurooppa-liigasta Athletic Bilbaon kanssa kaudella 2011–12.

– Kyllä, todistin Bielsan ottelua Manchesterissa. Hän löysi taktisen ratkaisun siinä pelissä. Se saattaa olla johtolanka, jota kannattaa seurata huomenna. United tietää mitä tekee. He tietävät, miten pelit hoidetaan – nopeus, hyökkääminen, sanoi Berizzo.

Hän ei usko, että ottelusta tulee lineaarinen, vaan pelissä tapahtuu useita muutoksia 90 minuutin aikana.

– Manchester United muuttaa pelaamistaan vastustajan mukaan, joten meidän on oltava valmiita siihen.

Lähde: The Independent