Cristiano Ronaldo oli Mestarien liigan välierävaiheen ensimmäisen ottelun suurin sankari. Manchester Unitedissa hyökkääjän kanssa pelanneen Rio Ferdinandin mielestä Ronaldon saavutuksia ei vielä täysin ymmärretä.

– Kun hän lopettaa pelaamisen, niin tulemme tajuamaan, mitä tämä henkilö on tehnyt jalkapallolle. 41 hattutemppua Real Madridissa, Ferdinand hämmästeli BT Sportille.

Hattutempun Atlético Madridin verkkoon iskenyt 32-vuotias portugalilainen on sanonut hänen pelaavan ainakin 40-vuotiaaksi, joten eläke ei ole vielä lähellä.

Ronaldon viisi maalia ratkaisivat Real Madridille jatkopaikan Bayern Münchenia vastaan. Tiistai-illan maalien seurauksena joukkue on erittäin lähellä pääsyä Cardiffissa pelattavaan Mestarien liigan loppuotteluun.

– Hänellä on nykyään kokemusta. Hän tietää, mitä hänen tulee tehdä isoissa otteluissa, että pystyy tekemään eron vastustajaan. Hän pystyisi siihen vaikka silmät sidottuna.

Ronaldo on rikkonut tällä kaudella jälleen kasan uusia ennätyksiä, Ferdinand oli kysynyt aiemmin tällä viikolla, mikä on hänen salaisuutensa.

– Cristiano vastasi, että kova työ ja päättäväisyys. Se on totuus. Noiden ansiosta hän on päässyt sinne, missä hän nyt on.