Real Madridissa sekä pelaala- että valmentajaurallaan edustanut Bernd Schuster kertoi mystisestä pelaajasta, joka luuli olevansa yhtä hyvä kuin Cristiano Ronaldo ja Diego Maradona yhteensä.

Saksalainen valmensi madridilaisseuraa noin puolitoista kautta. Hän voitti ensimmäisellä kaudellaan La Ligan ja seuraavan kauden alussa Espanjan Super Cupin, mutta sai lähteä ennen toisen kauden puoliväliä.

Schuster sai valmentaa Real Madridissa sen ajan parhaita pelaajia, kuten Ruud van Nistelrooyta, Arjen Robbenia, Raúlia, Sergio Ramosta ja Iker Casillasta. Kaikki vuosien varrella Real Madridia edustaneet pelaajat eivät ole kuitenkaan yltäneet edellämainittujen tasolle, vaikka ovat sitä mielessään olleet. Schuster nosti varsinkin yhden pelaajan esiin puhuttaessa joukkueen tämän hetken espanjalaistähdistä.

Isco, Àlvaro Morata ja Marco Asensio ovat kaikki jalat maassa olevia pelaajia. He eivät ole hulluja. Ainoa hullu pelaaja on lähtenyt jo. Hän luuli olevansa yhtä hyvä, kuin Maradona ja Cristiano Ronaldo yhteensä, hän kertoi Onda Cerolle.

Real Madridin kannattajat ja madridilaismedia ovat epäilleet valmentajan puhuvan viime kesänä seurasta Paris Saint-Germainiin siirtyneestä Jesé Rodriguezista. Pelaajan ura ei saanut Ranskassa toivomaansa nostetta ja tällä hetkellä hän pelaa lainasopimuksella Las Palmasissa.