El Clásico tuli ja meni, mutta espanjalaismediassa on tullut esille hauska detalji kulissientakaisista tapahtumista. Ottelun erotuomari Alejandro José Hernández Hernández nimittäin toimi Real Madridin kapteenin Sergio Ramosin pakettilähettinä ottelun jälkeen.

Radiokanava Cadena SER:in ja sanomalehti La Vanguardian mukaan Ramos ja Hernández Hernández tapasivat Santiago Bernabéun uumenissa ennen ottelun alkua. Tapaamisen aiheena oli se, että Ramos halusi lähettää lahjan Kanariansaarten Lanzarotella asuvalle ystävälleen. 34-vuotias Hernández Hernández on niin ikään Lanzarotelta kotoisin.

Ramosin ystävä Juan Carlos Albuxech pyörittää Lanzarotella hotellia eikä hän päässyt paikan päälle El Clásicoa katsomaan. Ramos oli kuitenkin luvannut tälle nimikirjoituksellaan varustetun pelipaitansa, joten nyt tarvittiin vain luotettava kuriiri.

Albuxech kertoi saaneensa lahjan jo peliä seuraavana päivänä maanantaina. Hän julkaisi saamastaan lahjasta kuvan Facebookissa ja lupasi panna paidan esille Sandes Beach Activen ”Wall of Fameen”.

Itse El Clásico ei sujunut Ramosilta ihan toivotusti. Real Madrid hävisi ottelun ja Hernández Hernández ajoi Ramosin suoralla punaisella suihkuun.

Lähde: AS