Espanjan maajoukkuemies Nolito, 30, saattaa palata Manchester Citystä kotimaahansa jo yhden kauden jälkeen, kertoo Goal.com -sivusto.

Nolito siirtyi Etihadille kesällä 2016, mutta hän on ollut ainoastaan yhdeksän kertaa avauskokoonpanossa Valioliigassa. Useamman espanjalaisseuran kerrotaan olevan kiinnostunut hänen palveluksistaan.

Esimerkiksi Celta Vigon puheenjohtajan Carlos Mouriñon mukaan pelaaja olisi tervetullut takaisin, jos hän olisi valmis joustamaan palkkapyynnössään.

– Nolito voi palata, kyllä, mutta emme pysty maksamaan hänen palkkaansa. Sama tapahtui Iagolle (Aspas), kun emme kyenneet maksamaan hänelle niin paljon, Mouriño kommentoi TVG:lle.

Häneltä tiedusteltiin myös hyvää työtä tehneen päävalmentajan Eduardo Berizzon tulevaisuudesta. Celta on edennyt ex-puolustajan alaisuudessa Eurooppa-liigan välieriin.

Berizzo, 47, aikoo tehdä jatkopäätöksensä vasta kauden lopussa. Miehen nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen.

– Kyse ei ole rahaongelmasta. Hän päättää, mitä aikoo tehdä tulevaisuudessa. Ottaessamme häneen yhteyttä kävi selväksi, ettei hän neuvottele kenenkään kanssa ennen liigakauden päättymistä, tuumi Mouriño.