Tiukasti sarjan kolmannesta sijasta Atlético Madridin kanssa kilpaileva Sevilla kohtasi kotikentällään Ramón Sánchez Pizjuánilla La Ligan kierroksen perjantai-iltana pahasti putoamiskamppailuun juuttuneen Granadan. Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen tällä kaudella päättyi Granadan yllätysvoittoon 2-1 -lukemin.

Sevilla lähti otteluun huonosta tuloksellisesta jaksostaan huolimatta selvänä ennakkosuosikkina ja ottikin ottelun ohjat heti alkuminuuteilla. Stevan Jovetic teki kauniin esityön brasilialaiskeskikenttäpelaaja Gansolle, joka sai aivan liikaa tilaa Granadan puolustuksessa. Tilanne päättyi laukaukseen lähietäisyydeltä, joka vei kotijoukkueen johtoon.

Sevilla oli ensimmäisellä puoliajalla selvästi parempi joukkue, mutta ei saanut neljännellä minuutilla tulleen avausmaalin lisäksi lisää osumia.

Toinen puoliaika alkoi samoissa merkeissä kuin ensimmäinen. Jovetic oli jälleen isossa roolissa Sevillan seuraavassa maalissa, kun hänen tyylikäs kantapääsyöttönsä meni suoraan Pablo Sarabian juoksulinjalle. Espanjalainen pelasi pallon vielä Gansolle, jolla oli helppo työ siirtää kotijoukkue 2-0 johtoon illan toisella osumallaan. Maali tuli erittäin kauniin vajaan 20 sekunnin hyökkäyksen päätteeksi.

Enempää maaleja ei nähty, joten Sevilla nousi ainakin hetkellisesti tasapisteisiin Atlético Madridin kanssa, joka pelaa oman ottelunsa lauantaina Espanyolin vieraana.

Granadan osalta Tony Adamsin toinen ottelu joukkueen peräsimessä ei tuonut helpotusta tuskaan. Joukkue on toiseksi viimeisellä sijalla ja matkaa sarjapaikan säilyttämiseen on seitsemän pistettä, mutta ero voi kasvaa entisestään, jos Leganes saa pisteitä tämän kierroksen ottelustaan.