Espanjan maajoukkueringissä oleva Málagan Ignacio Camacho saattaa jättää seuransa kauden päätyttyä. Kuusi vuotta Atléticon organisaatiossa aikoinaan viihtynyt keskikenttäpelaaja ja Málaga eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Camacho myönsi asian espanjalaislehdistölle eilen.

– Pitää paikkansa. Olen suorasanainen kaveri, ja pystyn puhumaan näistä asioista medialle. Emme ole päässeet yhteisymmärrykseen, emmekä ole siten neuvotelleet pitkiin aikoihin. Jos kesällä tulee mielenkiintoinen tarjous, niin tietenkin käymme sen läpi ja päätämme mikä on parasta minun ja seuran kannalta. Meidän pitää kuitenkin nyt vain keskittyä tuleviin otteluihin ja pitää Málaga pääsarjassa.

Camachoa ollaan huhuiltu takaisin Atléticoon, jos seuran siirtokielto perutaan. Atlético saa tietää siirtokieltonsa tilanteesta ensi viikolla. Myös Valencian tiedetään ainakin olleen kiinnostunut keskikenttämiehen palveluksista, sillä Camacho myönsi asian AS:lle.

– Valencia teki minusta tarjouksen tammikuun siirtoikkunassa, mutta tällä hetkellä minulla ei ole mitään meneillään heidän kanssa.

Málaga kohtaa viikonloppuna juuri Valencian.