Vaikka Juventus saikin viimeviikkoisesta avausosasta 3-0 -voitollaan mainion etulyöntiaseman Barcelonaa vastaan, ei joukkue aio saapua Camp Noulle takki auki. Hyökkääjä Gonzalo Higuaín muistaa hyvin, kuinka Barcelona käänsi kotiottelun 6-1 -voitollaan PSG-otteluparin avausosan 0-4 -tappion edukseen.

– En tiedä, riittääkö avausosan 3-0 -voitto. Meidän täytyy pelata Espanjassa samoin kuin kotipelissä. Barcelona osoitti PSG:tä vastaan pystyvänsä ihmeisiin, joten meidän täytyy olla hereillä. Toki myös Barcelonan pitää olla meidän kanssamme varovainen, argentiinalainen korosti Juventuksen kotisivujen haastattelussa.

– Luotamme siihen, että saamme maalipaikkoja, ja olemme varmoja siitä, että meillä on riittävät aseet välierään jatkamiseksi.

Juventus johtaa Serie A:ta totutun ylivoimaiseen tapaan, on selvittänyt tiensä Italian Cupin loppuotteluun ja Mestarien liigassakin on menestystä tyrkyllä. Joukkueella onkin kaikki syyt tyytyväisyyteen, eikä vähiten valmentajansa Massimiliano Allegrin ansiosta.

– Olen kauteen todella tyytyväinen. Sitä on vielä kuukausi jäljellä ja haluamme päästä maaliin saakka kaikissa kilpailuissa, Higuaín hehkuttaa.

– Allegrille kaikki pelit ovat samanarvoisia. Hän valmistautuu niihin samalla tavalla, ja siten me pysymme keskittyneinä. Emme rentoudu koskaan, vaan olemme aina hereillä. Se on salaisuutemme.