Carlo Ancelotti kertoo, miksi välit Real Madrid -pomo Florentino Péreziin viilenivät

© Kuva: Getty Images

Nykyisin Bayern Müncheniä valmentava Carlo Ancelotti on kertonut uusimmassa kirjassaan ”Quiet Leadership: Winning Hearts, Minds and Matches”, miksi miehen välit Real Madridin puheenjohtajan Florentino Pérezin kanssa viilenivät. Ancelotti valmensi Real Madridia vuosina 2013-2015.

Italialaisvalmentaja nostaa välirikon siemeninä esille kaksi erityistä tapausta. Ensimmäinen näistä liittyi siihen, että Pérez päätti puuttua Ancelottin harjoitusmetodeihin.

– Ensimmäinen syy johtui UEFA:n tilastoista, jotka ”paljastivat”, että joukkue ei harjoittele yhtä montaa tuntia kuin muut eurooppalaiset seurat. Me olimme voittaneet 22 ottelua peräkkäin, joten kai me jotain teimme oikein. Hävisimme kuitenkin juuri silloin, kun tilasto julkistettiin, joten seurasta painostettiin meitä työskentelemään kovemmin, Ancelotti kertoo.

– Minä ajattelin juuri päinvastoin. Pelaajat tarvitsivat lepoa. Meillä oli ollut kuukausi täynnä loukkaantumisia ja väsymystä, joka saattaisi maksaa meille La Ligan voiton. Tilastot olivat merkki, että Madridissa luotettiin enemmän numeroihin kuin minun työhöni.

Toinen kiista liittyi erimielisyyksiin Gareth Balen pelipaikasta.

– Balen agentti valitti, koska Gareth halusi pelata keskellä. Puheenjohtaja kysyi minulta, mitä aioin tehdä, ja minä vastasin ”en mitään.” Enhän voinut vaihtaa pelijärjestelmää kesken kauden. Sen koommin suhteeni puheenjohtajan kanssa ei ollut enää koskaan entisensä, Ancelotti lataa.

Ancelotti kohtaa tiistaina Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa edellisen seuransa Real Madridin.

Lähde: Sport


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille