Celta Vigon nuori lupaus puhui tulevaisuudestaan – ”Chelsean, Man Unitedin tai Atléticon soittaessa liityn heihin”

© Kuva: Getty Images

Celta Vigossa isossa roolissa tällä kaudella pelannut 21-vuotias Thé0 Bongonda kertoi, että suurten joukkueiden tarjotessa mahdollisuutta, hän ei välttämättä pysty kieltäytymään.

Belgialainen laituri pelaa nyt toista kauttaan Espanjan pääsarjassa ja hän on herättänyt jo kiinnostusta vielä suuremmissa seuroissa. Muun muassa Valioliigan jättiläiset Chelsea ja Manchester United ovat nostettu spekulaatioissa esille. La Ligan joukkueista puolestaan Atlético Madridin kerrotaan tarkkailevan pelaajan otteita.

– Voin sanoa, että pystyn hyvillä mielin pysymään vielä kaksi tai kolme vuotta Vigossa. Kunnianhimoni takia en kuitenkaan tahdo viettää loppu-uraani siellä, Bongonda kertoi Goalille.

– Jos Chelsea, Manchester United tai Atlético Madrid soittaisi minulle lähitulevaisuudessa, niin olen valmis liittymään heihin.

Näiden kolmen suurseuran lisäksi, myös eräs neljäs joukkue kiinostaa belgialaista suuresti.

– Jokainen jalkapalloilija tahtoo pelata mahdollisimman korkealla tasolla. Jos saisin itse valita seuraavan joukkueeni, niin sanoisin Sevilla. Se joukkue on aina vetänyt minua puoleensa, En osaa sanoa miksi.

– Sevilla olisi mahtava askel urallani. He ovat aina viiden parhaan joukossa La Ligassa, aina Euroopassa ja Sevilla on myös viehättävä kaupunki.

Celta Vigo on tällä hetkellä La Ligassa kymmenentenä. Bongonda on pelannut yhteensä 24 ottelua ja tehnyt maalin ja syöttänyt kolme.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)