Jos mitään mullistavaa ei tapahdu, niin Granada putoaa Segundaan kuluvan kauden päätteeksi. Seura on parhaillaan sarjataulukossa yhdeksästoista. Putoamisviivan yläpuolella oleva Leganés on seitsemän pisteen päässä ja madridilaiset pelaavat tänään sarjajumbo Osasunaa vastaan.

Granada hävisi aikaisemmin tänään kotonaan Valencialle luvuin 3-1. Andalusialaisten peliesitys jätti valtavasti toivomisen varaa, ja kotiyleisö vihelsikin pitkään joukkueen esitykselle. Granada-luotsi Lucas Alcaraz ei selitellyt tai puolustellut aneemista peliesitystä lehdistötilaisuudessa.

– Meidän pitää pyytää anteeksi kannattajiltamme. Emme ole tämän kaupungin, tämän sarjan ja kannattajiemme tasolla. Meidän on pakko taistella niin pitkään, kunnes säilyminen on vielä matemaattisesti mahdollista. Emme voi enää huijata kannattajiamme, vaan taistella.

Toisella jaksolla nähtiin myös eriskummallinen välikohtaus, kun Granadan kavennusmaalin tehnyt Ezequiel Ponce tuuletti hiljentämällä oman kotiyleisönsä pistämällä etusormensa suunsa eteen. Ponce on ollut viime aikoina kannattajien kynsissä, mutta kyseinen tuuletus aiheutti valtavan vihellyskonsertin stadionilla. Alcaraz myönsi, että olisi ottanut Poncen vaihtoon, jos Granadalla olisi ollut vielä vaihtoja jäljellä.

– Se oli valtava virhe Poncelta. Kannattajamme eivät ansaitse tuollaisia tekoja, ja olisin varmasti ottanut Poncen vaihtoon, jos meillä olisi ollut vielä vaihtoja.