Valencian maalivahti Diego Alves paransi sunnuntaina henkilökohtaista rangaistuspotkutilastoaan. Alves joutui ottelussa Deportivo La Coruñaa vastaan torjumaan 11 metristä.

Ottelua oli pelattu vain kahdeksan minuuttia, kun vierasjoukkue pääsi yrittämään johtoon siirtymistä rangaistuspotkusta. Alves kuitenkin torjui Faycal Fajrin laukauksen. Hyvin pian torjunnan jälkeen kotijoukkue teki 1-0 johtomaalin.

Valencia voitti ottelun lopulta 3-0, mutta kyseessä olisi voinut olla täysin eri kamppailu, jos Deportivo olisi onnistunut ottelun alussa saamassaan rangaistuspotkussa.

Kyseessä oli brasilialaismaalivahdin Espanjassa torjuma rangaistuspotku numero 24. Alves pelasi Almeríassa vuodet 2007-2011, jonka jälkeen hän siirtyi Valenciaan. Tuona aikana, häntä vastaan on ammuttu 50 rangaistuspotkua, eli mies on onnistunut torjumaan niistä käsittämättömät 48%.

Torjuntoihin ei ole laskettuna yli tai ohi menneitä laukauksia, joita on kaksi. Tämän myötä Alvesia vastaan ammutuista rangaistuspotkuista maaliin on mennyt vain 48%, eli todennäköisyydet ovat maalivahdin puolella.