Sevilla keikkui vielä äskettäin mukana La Ligan mestaruustaistelussa, mutta maalis-huhtikuu on ollut täynnä vaikeuksia. Leicester pudotti Sevillan Mestarien liigasta eikä kansallisessa sarjassakaan kulje. Sunnuntaina Sevilla jäi kotikentällään maalittomaan tasapeliin putoamisviivan alla majailevan Sporting Gijónin kanssa.

Ottelu oli Sevillalle jo neljäs perättäinen ilman voittoa. Putki on sen huonoin valmentaja Jorge Sampaolin alaisuudessa.

OptaJose

@OptaJose
4 - Sevilla are winless in their last four league games (D3 L1), their worst run without a win under Jorge Sampaoli. Drop.

Mestaruus on karannut jo täysin Sevillan ulottumattomiin. Atlético Madrid kiilasi viikonlopun tulosten myötä niin ikään Sevillan edelle, joten suora Mestarien liigan lohkovaiheen paikka on niin mikään lipsahtamassa Sevillalta.

Sevillan onni on, että lähimmät selän takana olevan joukkueet Real Sociedad ja Villarreal ovat niin ikään vaisussa vireessä, joten putoamisesta Eurooppa-liigan puolelle sen ei tarvitse ihan heti huolehtia. Eroa Real Sociedadiin on turvallisen tuntuiset yhdeksän pistettä.

Sevillan ja Sporting Gijónin välisessä ottelussa nähtiin myös yksi loukkaantuminen. Gijónin toppari Fernando Amorebieta loukkasi toisen jakson puolivälissä kättään niin pahasti, ettei pystynyt jatkamaan peliä.