15 A-maaottelua Brasilian paidassa pelannut oikea laitapuolustaja Cicinho juhli vuonna 2005 sekä Confederations Cupin voittoa maajoukkueen kanssa että seurajoukkueiden maailmanmestaruutta São Paulon joukkueen kanssa. Sitten Cicinho sai unelmasiirron Real Madridiin, ja miehen alkoholiongelma pääsi valloilleen.

– Olin alkoholisti, koska en pystynyt juomaan vain yhtä olutta. Join sammumiseen saakka. Kun siirryin Real Madridiin, juominen karkasi käsistä, Cicinho kertoi Fox Sportsin Aquí con Benja -ohjelman haastattelussa.

– Join Madridissa paljon, enkä ainoastaan öisin. Joku toimittajakin näki minun juovan, mutta koska minulla ja joukkueella meni hyvin, tilanne pysyi piilossa.

Cicinho vietti Real Madridissa kaksi kautta vuosina 2005-2007. Hän teki ”Los Blancosille” kolme maalia ja antoi neljä maalisyöttöä, vaikka polvivamma pilasikin ison osan jälkimmäisestä kaudesta. Kesällä 2007 oli edessä siirto AS Romaan. Vuodet alkoholismin kourissa puistattavat brassipuolustajaa edelleen.

– Kadun kaikkea sitä, mitä tein, enkä suosittele sitä kenellekään. Ei siten toivuta mistään masennuksesta, vaan riski masentua lisää kasvaa. Se oli kammottavaa, Cicinho tilittää ja pahoittelee myös humalassa ottamiaan tatuointeja.

– Tatuointini häiritsevät minua. Otin ne alkoholin vaikutuksen alaisena. Join, koska vihaan kipua ja tarvitsin viinaa tatuoidakseni itseni. En peitellyt sitä. Ajattelin, että tatuoinnit tuovat minulle rauhan, mutta ei se mene niin.

36-vuotias Cicinho pelasi viimeiset kolme kautta Turkin liigan Sivassporissa Roberto Carlosin valmennuksessa.