Argentiinan maajoukkueen 33-vuotiaan maalivahdin Mariano Andujárin mielestä Lionel Messin saama kritiikki otteistaan maajoukkueessa on täysin väärin. Argentiinan edellisissä karsintaotteluissa kakkosmaalivahdin roolissa olleen Andújarin mielestä kannattajien tulisi arvostaa häntä enemmän.

Messi sai juuri neljän ottelun pelikiellon MM-karsinta -otteluihin loukattuaan linjatuomaria ja maalivahdin mielestä hänen ei tulisi palata enää joukkueeseen.

– Rehellinen mielipiteeni on, että Messin ei pitäisi vaivautua tulla takaisin, mutta hän rakastaa maajoukkueessa pelaamista. Miksi hän silti tulisi takaisin? Siksi, että kannattajat voisivat jälleen buuata hänelle, Andújar sanoi argentiinalaisessa televisio-ohjelmassa Dos Contra Unossa.

Messi ilmoitti hävityn Copa Américan finaalin jälkeen lopettavansa maajoukkue-uransa. Tuolloin jalkapalloihmiset ympäri maata tekivät kaikkensa saadakseen Messin perumaan päätöksensä.

11 maaottelua pelannut maalivahti oletti, että Argentiinan kannattajat olisivat tajunneet Messin väliaikaisen maaottelu-uran lopettamisen jälkeen, kuinka tärkeä pelaaja hän on.

  • Kukaan ei arvosta häntä. Ihmiset ihmettelevät, miksi hän ei pelaa Argentiinassa samalla tavalla kuin Barcelonassa. Kritiikkiä on tullut paljon, mutta kun hän sanoi, että ei pelaa enää maajoukkueessa, joka puolelta pyydettiin häntä jatkamaan. Selvästi nämä ihmiset eivät osaa arvostaa asioita, ennen kuin he ovat menettäneet ne.