Las Palmasissa loistokautta pelaava Míchel Macedo on herättänyt kiinnostusta suuremmissa seuroissa. Brasilialaislähtöisen puolustajan sopimus Las Palmasin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, mutta pelaaja saattaa siirtyä tulevana kesänä.

Macedo on kaksoiskansalainen, koska brasilialaisella on myös Espanjan passi. Useat espanjalaismediat ovat arvuutelleet Macedon mielipidettä Espanjan maajoukkueessa pelaamisesta, koska laitapuolustaja ei ole edustanut urallaan kertaakaan Brasilian maajoukkuetta millään tasolla. 27-vuotias Macedo kertoi mielipiteensä Espanjan edustamisesta lehdistölle eilen Las Palmasissa.

– Lähdin 18-vuotiaana Brasiliasta ja sen jälkeen Espanja on antanut minulle kaiken mahdollisen. Tietenkin olisin kiinnostunut siitä mahdollisuudesta, ja varmasti menisin tyytyväisenä Espanjan maajoukkueeseen.

Macedon agentti keskustelee seuran kanssa parhaillaan jatkosopimuksesta, mutta tällä hetkellä mikään ei ole varmaa.

– En tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Haluaisin jatkaa täällä ja tehdä jatkosopimuksen, mutta se nähdään sitten.