Sevillan legendaarinen urheilutoimenjohtaja Monchi ilmoittaa hyvin todennäköisesti lähipäivinä julkisuuteen siirtyvänsä Romaan.

Espanjalaismedioiden mukaan Monchi ja Roma ovat päässeet yhteisymmärrykseen useiden tapaamisten jälkeen. 48-vuotias urheilutoimenjohtaja on ollut roolissaan Sevillassa jo 17 vuotta. Monchi on rakentanut vuosien saatossa Sevillasta Euroopan huipputason joukkueen ja se onkin tällä hetkellä seuran suurin huolenaihe. Miten korvata mies, joka on käytännössä seuran suurin tukipilari?

Marcan mukaan Monchin seuraaja tulee seuran sisältä. Nimittäin urheilutoimenjohtajan apulaisena toimiva Óscar Arias on parhaillaan todennäköisin vaihtoehto rooliin. 51-vuotias entinen keskikenttäpelaaja on ollut Monchin oikeana kätenä noin puolitoista vuotta.

Sevilla harkitsee lähteen mukaan kuitenkin myös vaihtoehtoa ulkomailta, mutta seura haluaisi saada enemmän aikaa valintaansa. Sitä Sevilla ei kuitenkaan näillä näkymin saa, koska Monchin Roma-sopimus julkaistaan mahdollisesti vielä tällä viikolla.