AS Monaco on pelannut tällä kaudella upeasti sekä kotimaansa kilpailuissa että Mestarien liigassa, jossa se eteni kahdeksan parhaan joukkoon pudottamalla Manchester Cityn. Seuraavaksi joukkue saa vastaansa Borussia Dortmundin.

Nuoren joukkueen hyvät otteet ovat luonnollisesti herättäneet suurempien seurojen kiinnostuksen heidän pelaajistaan. Ehkä jopa koko kesän kuumimmaksi siirtonimeksi on nousemassa vasta 18-vuotias Kylian Mbappé. Hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 19 maalia ja noussut mukaan Ranskan maajoukkueeseen.

Mbappén joukkuekaveri Fabinho kertoi brasilialaiselle Chuteria FC:lle, että nuorukaisen tulevaisuus on La Ligassa.

– Me kaikki tiedämme, että ennemmin tai myöhemmin, hän päätyy pelaamaan joko Real Madridiin tai FC Barcelonaan. Ainakin saman kaliiberin seuraan.

Brasilialaispuolustaja ei kuitenkaan vihjannut siirron mahdollisesta ajankohdasta mitään.

– Niin kauan, kun hän pelaa meillä, niin tulemme hyötymään hänestä.

Myös Fabinhoa on huhuiltu useaan eri joukkueeseen, kuten myös monia muita joukkueen pelaajia.

– Olemme nuoria, mutta useasta meidän pelaajastamme on tullut lukuisia tarjouksia. Mikään joukkue ei ole ollut yhteydessä minuun, mutta en edes tykkää miettiä näitä asioita liikaa. Siirtoikkuna aukeaa vasta kesällä ja nyt meillä on vielä kautta jäljellä.