Atlético Madridin valmentajan Diego Simeonen poika Giovanni Simeone pelaa Serie A –joukkue Genoassa. Seura ei ole pelannut tuloksellisesti hyvää kautta, sillä he löytyvät sarjataulukossa vasta sijalta 16.

Vaikka Genoan esitykset eivät ole juuri vakuuttaneet, niin on Giovanni Simeone onnistunut tekemään 10 maalia Italian pääsarjassa, joka on seitsemän enemmän, kun joukkueen seuraavaksi parhaalla maalintekijällä. 21-vuotias on herättänyt useiden joukkueiden kiinnostuksen, mutta hänen isän mukaan hänen valmentama joukkue ei ole vaihtoehto nyt eikä tulevaisuudessa.

– Hän on pelannut fantastisen vuoden. 11 maalia (kaikissa kilpailuissa) Italiassa ensimmäisenä vuotena ei ole helppoa. Siirto minun valmentamaan joukkueeseen olisi kuitenkin liian suuri uhraus. Jalkapallon pelaamisen ei pitäisi olla uhraus. Se on vain peli, isä Simeone kertoi El Paisille.

Voi olla, että aiemmat kokemukset vaikuttavat Diegon mielipiteeseen. Kun argentiinalainen nimettiin River Platen valmentajaksi vuonna 2008, otti hän poikansa mukanaan joukkueeseen.

– Hänellä on paljon hyviä ominaisuuksia, joista pidän. Hän on myös yritteliäs ja kova tekemään työtä kentällä. Hänestä tulee varmasti iso pelaaja, mutta ei minun joukkueessani. On olemassa paljon muita seuroja, jotka tulevat antamaan hänelle hyviä mahdollisuuksia.