Espanjalaislehti Marca kertoo, että Deportivo La Coruñan velkavaikeudet ovat oletettua pahempia. Korkein oikeus on määrännyt, että Deportivon on pakko maksaa verovelkojaan vuosittain vähintään 21,7 miljoonan euron edestä. Sivuston mukaan Deportivo saattaakin olla pakotettu myymään joitain avainpelaajiaan kasvattaakseen tulojaan ja selvitäkseen veloista.

Deportivon riveissä on onneksi useita pelaajia, joiden uskotaan käyvän hyvin kaupaksi. Ensimmäisenä vaihtoehtona pidetään brassitoppari Sidneitä, jolla tiedetään olevan ottajia Valioliigassa. Englannissa odotetaan lähinnä, että Sidnei saa Espanjan kansalaisuuden.

25-vuotias turkkilainen keskikenttäpelaaja Emre Colak on onnistunut hyvin ensimmäisellä kaudellaan Espanjassa. Myös Colakilla uskotaan olevan mukavasti myyntiarvoa.

Sama pätee 23-vuotiaaseen romanialaishyökkääjään Florin Andoneen. Andone on tehnyt Deportivolle kahdeksan maalia ja hänet valittiin joulukuussa koko La Ligan kuukauden pelaajaksi. Andonen mahdollisen myynnin kohdalla Deportivon riemua hillitsee se, että myyntituotoista osa menee suoraan kärkimiehen edelliselle seuralla Córdoballe.

Saipa Deportivo sitten kenet tahansa kaupaksi, napsaisevat verovelkojat siirtokorvauksesta välittömästi 25 % pois. Tällaiseen sopimukseen seura on verottajan kanssa päätynyt.