Saksalaislehti Bild kertoo, että Atlético Madrid on iskenyt silmänsä Hoffenheimissa läpilyöneeseen 20-vuotiaaseen Nadiem Amiriin. Hoffenheimin omista junioreista edustusjoukkueeseen noussut Amiri on täyttänyt mallikkaasti Liverpooliin siirtyneen Roberto Firminon saappaat ja on ollut osaltaan nostamassa Hoffenheimia kandidaatiksi ensi kauden Mestarien liigaan.

Amiri pystyy pelaamaan niin laidalla, piikissä kuin kärjen alapuolellakin. Nuorukainen on pelannut yhtä vaille kaikissa Hoffenheimin kauden liigaotteluista. Tehotilastoon on kirjattu kaksi maalia ja neljä maalisyöttöä.

Jo viime kesänä Bundesliigan tämän hetken sarjakakkonen RB Leipzig tarjosi Amirista Hoffenheimille 13 miljoonaa euroa. Tästä tarjouksesta Hoffenheimilla oli kuitenkin varaa kieltäytyä.

Amirin sopimusta on jäljellä enää reilun vuoden verran, joten myynti voi hyvinkin tulla ajankohtaiseksi. Bild kuitenkin olettaa, että Atléticon on lyötävä tiskiin vähintään 15 miljoonaa euroa, jos se aikoo afganistanilaisten vanhempien Saksassa syntyneen pojan riveihinsä hankkia.

Amiri tekee tuloaan myös Saksan maajoukkueympyröihin, sillä syyskuusta lähtien hän on ollut Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen pelaajalistoilla.