Real Madrid etsii tiettävästi varamiestä Marcelolle. Yksi potentiaalinen nimi on Juventuksen Alex Sandro.

Marcelo on jo pidempään pelannut ilman tuuraajaa. Fábio Coentrãosta ei oikein ole hommaan ollut, ja Nacho taas on koulutukseltaan toppari. Pikku hiljaa Marcelollakin alkaa tulla ikää (toukokuussa 29), eikä hän välttämättä pysty pelaamaan ihan jokaista ottelua kauden aikana.

Alkaa näyttää todennäköiseltä, että Real ostaa tulevana kesänä uuden vasemman pakin. Siirtohuhuissa on pyöritelty nimiä Theo Hernández, Yuri Berchiche ja Faouzi Ghoulam. Tuorein nimi on muita ”isompi”, Alex Sandro.

Portugalilaisen A Bola -lehden mukaan Real on kiinnostunut 26-vuotiaasta brasilialaisesta. Hän siirtyi Portosta Juventukseen 26 miljoonalla eurolla kesällä 2015. Tällä kaudella Sandro on viimeistellyt 32 ottelussa tehot 2+5.

Ongelma Sandron suhteen on hinta. Lehden mukaan Juve vaatii miehestä 45 miljoonaa euroa. Se on paljon pelaajasta, joka Realissa olisi todennäköisesti Marcelon apuri. Sikäli joku edellä mainitusta kolmikosta voi olla todennäköisempi nimi.