Madridilaislehti AS:n mukaan Valencialla on mietittynä viisi valmentajaehdokasta seuran peräsimeen.

Tällä hetkellä kyseistä roolia hoitaa seuralegendan statuksen omaava Voro González, joka on samalla yksi Valencian ehdokkaista ensi kauden päävalmentajaksi. Voron nykyinen työsopimus päättyy kuluvan kauden lopussa, mutta 53-vuotias entinen puolustaja ei ole roolissaan täysin omasta tahdostaan – Voro nimittäin tuli jälleen kerran rakastamansa seuran avuksi, kun Cesare Prandelli sai kenkää vuodenvaihteessa.

Lähde tietää kertoa, että Voron lisäksi myös Aitor Karanka, Quique Setién, Marcelino ja Curro Torres ovat herättäneet Valencian kiinnostuksen. Karanka sai viime viikolla potkut Middlesbroughin peräsimestä, Setién ilmoitti jättävänsä Las Palmasin kauden päätteessä, Marcelino ei ole saanut valmentaa Espanjassa Villarreal-kohunsa jälkeen ja Torres valmentaa parhaillaan Valencia B:tä.

Tällä hetkellä todennäköisin vaihtoehto on Voron jääminen päävalmentajaksi, mutta Valencian tiedetään yrittäneen saada Marcelinoa syksyllä Pako Ayestaránin korvaajaksi. Marcelino olisi todennäköisesti ottanut tarjouksen vastaan, mutta Espanjan jalkapalloliiton säännöt kieltävät saman valmentajan olevan rekisteröityneenä kahteen joukkueeseen yhden kauden aikana.

Setién on varmasti todella haluttu nimi valmentajamarkkinoilla tulevana kesänä. Vähintäänkin kiitettävää työtä Las Palmasissa tehnyt kokenut 58-vuotias luotsi ei päässyt seuran kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, ja lopulta riitautui sen seurauksena seurajohdon kanssa.

Valencia ilmoittaa uudesta päävalmentajastaan kauden päätteessä.