Real Betisiin kesällä viiden vuoden sopimuksella Romasta saapunut Antonio Sanabria on herättänyt kiinnostusta Valioliigassa, kertoo sevillalaislehti Estadio Deportivo.

21-vuotias Paraguayn maajoukkuehyökkääjä elää parhaillaan varsin haastavaa kautta. Viime kaudella Sportingissa 11 maalia ampunut Sanabria on tällä kaudella saanut kiitettävästi peliaikaa Betisissä, mutta maalinteko on aiheuttanut vaikeuksia. Nimittäin verkko on heilunut sarjassa vain kolmesti 18 ottelussa. Tosin kyseiset osumat ovat tulleet viimeisimmissä otteluissa, ja Víctor Sánchez del Amon luotsaama Betis on saanut – viimeinkin – myös maalintekoapua Sanabrialta.

Lehden mukaan Tottenham ja Mauricio Pochettino ovat seuranneet tarkasti Sanabrian otteita. Viime viikkoina syntyneet täysosumat ovat jälleen herättäneet konkreettisen kiinnostuksen, koska joukkueeseen viime kesänä saapunut Vincent Janssen ei ole onnistunut roolissaan odotuksien mukaisesti.

Tottenham tarjosi viime kesällä Romalle Sanabriasta yhdeksän miljoonaa euroa, mutta pelaaja päätti valita Betisin, vaikka seuran tarjous Romalle oli pienempi.