Haaste suoritettu ja lupaus lunastettu. Laliiga.comin toimittaja Jeremias Fisk onnistui kävelemään Helsingin Vuosaaresta Porvooseen.

Kävely johtui lupauksesta, jonka Fisk teki Barcelona-PSG-otteluun liittyen. Fisk lupasi kävellä Porvooseen, jos Barcelona vielä nousee. Ja nousihan se.

Taukoineen matkaan meni kahdeksan tuntia ja 11 minuuttia. Porvoossa Fisk hyppäsi bussiin, ja ehti vielä katsomaan eilisillan Mestarien liiga -otteluita.

– Hyvillä mielin tässä ollaan. Jalat muuten kunnossa, mutta vasemman polven kohdalla vähän kiristää, Fisk kuvaili tunnelmiaan nukutun yön jälkeen.

– Ei jäänyt mitään negatiivista fiilistä, vaikka vähän palautuminen kesken. Mutta en ehkä lähtisi ihan tällä viikolla uudestaan.

Mikä oli pahinta matkalla?

– Piti lähteä kiertämään vesilätäkköä. Luulin että oli lumihanki, mutta siinä olikin alla oja. Vasen jalka upposi nilkkaa myöten.

Ja mitäs kummaa Porvoon päässä tapahtui?

– Sain paikallisilta kuoharipullon ja kukkia. Olivat tunnistaneet kävelytyylistä ja takista. Kävelytyylistä huomasivat, että on jonkin verran kilometrejä takana. Olivat seuranneet koko päivän ajan matkantekoa.

– Se kyllä kruunasi perille pääsyn. Ei osannut yhtään odottaa. Tuli ihan puskista, oli ihan huikeeta. Oli paras fiilis reissun aikana.

Jeremias Fisk

@MonsieurFisk
Lupaus lunastettu! 8h 11min Vuosaaresta Porvoon tuomiokirkolle. Matkaa kertyi noin 40-45 kilometriä.

Jeremias Fisk

@MonsieurFisk
Kuinka mahtava oli saada maalissa tällaset ja kuulla, että matkaa oli viihdyttävä seurata!! Porvoo rock's!