Mundo Deportivo kertoo, että Barcelona on vahvasti kiinnostunut Chelsean serbialaisesta keskikenttämiehestä Nemanja Maticista. Matic on fyysisesti ja teknisesti tasolla, jota Barcelona keskikenttäpelaajiltaan edellyttää, ja lehti kuvaileekin häntä ”toiseksi Sergio Busquetsiksi”. Paha vain, että Chelseakin haluaisi tehdä Maticin kanssa jatkosopimuksen.

28-vuotias Matic ei tiettävästi ole vielä päättänyt, haluaako hän jatkaa uraansa Lontoon sinipaidoissa. Jutut Barcelonan kiinnostuksesta saattavat kuitenkin kannustaa Chelseaa korottamaan jatkosopimustarjoustaan.

Barcelonan urheilutoimenjohtaja Robert Fernández kävi äskettäin Englannissa tarkkailemassa Maticia, ja samalla kahta muutakin Chelsean pelaajaa: César Azpilicuetaa ja Marcos Alonsoa.

Chelsea hankki Maticin ensimmäisen kerran jo vuonna 2009, mutta tuolloin Matic ei onnistunut raivaamaan itselleen paikkaa edustusjoukkueessa. Hän siirtyi vuonna 2011 Benficaan, josta Chelsea kolme vuotta myöhemmin hankki miehen takaisin. Chelsea maksoi tuolloin ”omasta pelaajastaan” 25 miljoonaa euroa.

Barcelonan kiinnostus arvatenkin mairittelee Maticia, mutta vaakakupissa painanee myös turvallisuus ja luotettavuus. Chelseassa Maticin asema Antonio Conten alaisuudessa on vakaa, ja ensi kaudella tarjolla on myös Mestarien liigan otteluita. Maticin nykyinen sopimus Chelsean kanssa umpeutuu kesällä 2019.