26-vuotias Osasunan laitalinkki Jaime Romero on saanut nimensä La Ligan historiankirjoihin. Saattaa tosin olla, ettei Romero ole saavutuksestaan erityisen ylpeä.

Romero pelasi Marcan mukaan maanantaina uransa 29. La Liga -ottelun, mutta voittoa hän ei ole päässyt maistamaan näissä peleissä vielä kertaakaan. Yksikään muu pelaaja ei ole joutunut pelaamaan noin pitkään ilman ainuttakaan voittoa. Maanantaina tuloksena oli tasapeli Eibaria vastaan.

Vain yhden kauden otteluistaan voittaneen Osasunan surkeus on toki silmiinpistävää. Sitäkin ”komeamman” Romeron ennätyksestä tekee se, että hän on pelannut voitottomia otteluitaan kolmella eri kaudella.

La Liga -debyyttinsä Romero teki 5.5.2012, pelatessaan tuolloin vielä Granadan paidassa. Romeron debyytti tulo aivan kauden lopussa, kun Granada hävisi Real Madridille niukasti 1-2. Kaudella 2012-2013 – edelleen Granadassa pelatessaan – Romero esiintyi 11 La Liga -ottelussa, saldonaan viisi tasapeliä ja kuusi tappiota.

Vuosina 2013-2016 Romero pelasi ulkomailla ja alemmilla sarjatasoilla. Pelikokemusta kertyi turkkilaisessa Ordusporissa sekä kotimaa Espanjan Zaragozassa ja Real Madrid Castillassa. Kaikissa näissä hän pelasi italialaisen Udinesen lainamiehenä.

Kesällä 2016 oli edessä paluu La Ligaan ja surkeaan Osasunan joukkueeseen. Romero on pelannut 17:ssa Osasunan 27 ottelusta, ja sen ainoan voitokkaan hän luonnollisesti seurasi sivusta. Tällä kaudella Romero on saanut kokea seitsemän tasapeliä ja kymmenen tappiota.