Celta ampui lisäajalla voittomaalin Eurooppa-liigan neljännesvälierissä

© Kuva: Getty Images

Celta otti kiinnityksen Eurooppa-liigan puolivälieräpaikkaan, kun neljännesvälierät pyörähtivät käyntiin Vigon illassa. Celta nimittäin onnistui kaatamaan Krasnodarin luvuin 2-1 – voittomaali komeasti lisäajalla.

Ottelu oli avausjaksolla tasaväkinen, vaikka Celta saikin luotua parempia maalintekopaikkoja. Krasnodarin maalilla pelannut Stanislav Kritsyuk sai venyä torjuntatöihin muutamaan otteeseen. Pelillisesti vahvan pelin pelannut Krasnodar iski kuitenkin useasti vastaan, eikä Celta päässyt kunnolla ennakko-odotuksien mukaiseen hallintaan kiinni.

Ottelun avausmaali nähtiin toisen jakson alussa Daniel Wassin toimesta. Krasnodar kuitenkin tasoitti kamppailun käytännössä välittömästi, kun Viktor Claesson löysi tilaa Sergio Alvarézin vartioimasta maalista ja teki tärkeän vierasmaalin.

Kamppailun viimeistä maalia saatiin odottaa lisäajan loppuhetkille saakka. Claudio Beauvue puski komeasti isännät voittoon, mutta lopputulos ei ole Eduardo Berizzon ryhmän kannalta mikään täydellinen – oikeastaan aika vaarallinen. Hyvässä vireessä oleva HJK:llekin ikävä kyllä varsin tuttu Krasnodar on äärimmäisen vahva kotijoukkue, joten Celta tarvitsee loistosuorituksen päästäkseen ensimmäistä kertaa historiassaan puolivälieriin saakka.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää