Barcelonalla on halutessaan hyvä tilaisuus vahvistaa hyökkäysosastoaan tulevana kesänä.

Lyonin Alexandre Lacazette on mitä todennäköisimmin siirtymässä isompiin ympyröihin. Lacazette on itse puhunut halukkuudestaan siirtyä nimenomaan Barcelonaan (lue uutinen). Ranskalaisseuran puheenjohtajalta on tullut vihreää valoa siirrolle.

– Jos Barcelona tai Manchester United tekee sopivan tarjouksen, me myymme Lacazetten, puheenjohtaja Jean-Michel Aulas sanoi Canal+:lle Calciomercaton mukaan.

– Emme asetu hänen tielleen. Emme asettuneet (Éric) Abidalin tai (Samuel) Umtitin tielle, kun he siirtyivät Barcelonaan, tai (Karim) Benzeman tielle, kun hän siirtyi Real Madridiin.

– Alex haluaa pelata suurseurassa, eikä Lyon asetu hänen tielleen. Tiedämme hänen tahtonsa, emmekä toimi hänen tahtonsa vastaisesti.

Lacazette on ollut suorastaan hurjassa vireessä tällä kaudella. 25-vuotias hyökkääjä on iskenyt 23 pelaamassaan Ligue 1 -ottelussa 22 maalia. Euroopan top 5 -sarjoissa vain PSG:n Edinson Cavani ja Barcelonan Lionel Messi ovat yltäneet suurempaan maalimäärään.

Lacazetten Barca-siirron esteeksi voi koitua hinta. Calciomercaton mukaan Lacazetten sopimuksessa on 70 miljoonan euron ulosostohinta. Barcelonassa MSN-trio pelaa jatkuvasti, joten 70 miljoonaa vaihtopelaajasta on todennäköisesti turhan tuhti taksa.