Italialainen Tuttomercato kertoo Sevillan Ganson neuvottelevan parhaillaan paluustaan São Paulon riveihin.

27-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi juuri São Paulosta Sevillaan viime kesänä suurien odotuksien saattelemana. Taidokasta Gansosta ennakoitiin uudistuneen Sevillan pelillisistä moottoria, mutta toisin kävi.

Kyseessä oli Ganson ensimmäinen siirto ulkomaille. Asiat eivät ole kuitenkaan menneet odotetusti Jorge Sampaolin alaisuudessa ja Brasilian maajoukkueringissä ollut Santosin kasvatti on jäänyt olemattomalle peliajalle.

Ganso sai näennäisesti peliaikaa alkukaudesta, mutta heikot peliotteet ovat sysänneet pelaajan penkille ja katsomoon saakka. Viimeksi brasilialaiskeskikenttäpelaaja on saanut peliaikaa tammikuun alussa Copan ottelussa Real Madridia vastaan – silloinkin Ganso otettiin puoliajalla vaihtoon.

Sevilla luopuu ilomielin Gansosta, jos saa maksamansa kymmenen miljoonaa euroa takaisin.